Stofbestrijding in de industrie: kies voor expertise en kwaliteit

Verhoeven Dust Control, uw partner voor een stofvrije en geluidsoptimale werkomgeving.

Waarom stofbestrijding in de industrie cruciaal is

Stof is meer dan alleen een kleine overlast in industriële omgevingen. Het kan de efficiëntie van machines verminderen, de gezondheid van werknemers in gevaar brengen en de algehele prestaties van uw bedrijf beïnvloeden. Hier komt de noodzaak van stofbestrijding in de industrie om de hoek kijken. En wie beter te vertrouwen dan Verhoeven Dust Control voor uw filtratieoplossingen op maat? 

Wie zijn wij?

 • Ervaring en expertise: in een tijdsbestek van 25 jaar heeft VDC een schat aan ervaring en knowhow verzameld.
 • Op maat gemaakte oplossingen: samen met u engineeren we een oplossing die perfect past bij uw industriële toepassing.
 • Klantgerichte benadering: wij waarderen een no-nonsense aanpak en garanderen een hoogwaardige, kosteneffectieve en snelle oplossing.
 • Milieubewust: wij helpen de samenleving door de impact van stof- en geluidsoverlast op het milieu te minimaliseren. 

Waarom kiezen voor Verhoeven Dust Control?

Stofbestrijding in de industrie is een complexe uitdaging die expertise, ervaring en betrouwbare partners vereist. Bij Verhoeven Dust Control verzekeren we u van topkwaliteit in elk aspect van stofbestrijding, en hier zijn enkele redenen waarom:

 1. Pentair Partnership: als het plaatselijk Pentair kantoor en de officiële vertegenwoordiger in België en Nederland voor Pentair Goyen & Mecair, genieten we van een directe lijn naar wereldklasse technologieën en oplossingen. Deze samenwerking stelt ons in staat om de nieuwste en meest efficiënte filtratietechnologieën aan onze klanten te leveren.
 2. Kwaliteit en Veiligheid: wanneer u samenwerkt met Verhoeven Dust Control, investeert u in de kwaliteit en veiligheid die Pentair belooft. Met hun filterreinigingselementen onder de gerenommeerde merken Goyen en Mecair, garanderen we dat uw industriële omgevingen niet alleen stofvrij zijn, maar ook veilig voor uw werknemers en processen.
 3. Breed klantenbestand: meer dan 250 bedrijven, variërend van lokale ondernemingen tot internationale marktleiders, hebben hun vertrouwen in ons gesteld voor hun stofbestrijdingsbehoeften. Dit getal is een getuigenis van onze betrouwbaarheid, expertise en de effectiviteit van onze oplossingen.
 4. Ervaring en Expertise: met een trackrecord van 25 jaar in het veld, hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Dit stelt ons in staat om elk stofgerelateerd probleem met precisie en efficiëntie aan te pakken.
 5. Oplossingen op Maat: we begrijpen dat elke industriële setting uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te engineeren die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en uitdagingen.

Kiezen voor Verhoeven Dust Control betekent kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een stofvrije toekomst. We zijn niet zomaar een stofbestrijdingsbedrijf; we zijn uw partner in het creëren van een veilige en efficiënte werkomgeving.

Filtratieoplossingen op maat: de sleutel tot succes

Het kiezen van het juiste filtertype kan een wereld van verschil maken. Het kan de algehele prestaties verbeteren, operationele kosten verlagen en de levensduur van uw bedrijfsmiddelen verlengen. VDC staat klaar om u door dit proces te leiden, van het kiezen van het juiste filter tot het opstarten van een nieuw bedrijfsmiddel. 

Overtuigd? Maak de stap naar een schone toekomst

 • Net als 250 andere bedrijven kan ook u vertrouwen op de expertise van Verhoeven Dust Control. 
 • Wij zijn er om u te helpen, en in ruil daarvoor vertrouwt u ons uw bedrijf toe.
 • In een wereld waar kwalitatieve stofbestrijding schaars is, bieden wij de beste oplossingen. 
 • Met onze jarenlange ervaring en samenwerking met marktleiders zoals Pentair, zijn wij de autoriteit op het gebied van stofbestrijding in de industrie.

Maak de juiste keuze voor uw bedrijf en kies voor Verhoeven Dust Control.