Een schone toekomst begint met Verhoeven Dust Control

In de dynamische wereld van de industrie staat één ding vast: een schone, veilige omgeving is essentieel. Met de industriële luchtfilters van Verhoeven Dust Control zet u een belangrijke stap naar een gezondere werkplek en een beter milieu.

Wat maakt onze industriële luchtfilters uniek?

 • Expertise en Ervaring: in 25 jaar heeft Verhoeven Dust Control een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om stof- en geluidsoverlast tot een minimum te beperken.
 • Filtratieoplossingen op maat: ieder bedrijf is uniek, en daarom verdienen ze een unieke aanpak. VDC biedt filtratieoplossingen op maat die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.
 • Kwaliteit en Veiligheid: onze samenwerking met Pentair, marktleider in componenten voor stofafscheiders, zorgt voor filterreinigingselementen van hoge kwaliteit en veiligheid.
 • Technologie en Inzicht: onze oplossingen voor filterreiniging maken gebruik van de nieuwste technologie en deskundig inzicht om uw problemen met het reinigen van filters op te lossen. 

Verhoeven Dust Control en Pentair: een krachtige samenwerking

Verhoeven Dust Control is het plaatselijk Pentair kantoor en vertegenwoordiger in België en Nederland voor Pentair Goyen & Mecair. Pentair heeft sinds 1935 technische expertise aangeboden aan toonaangevende fabrikanten van stofafscheiders. Hun merken Goyen en Mecair staan synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van industriële luchtfilters. 

Waarom kiezen voor Verhoeven Dust Control?

 • Betrouwbaarheid: 250 bedrijven, waaronder marktleiders, vertrouwen al op Verhoeven Dust Control voor hun stofbestrijdingsbehoeften.
 • Hands-on mentaliteit: ons team heeft de juiste mix van ervaring en een praktische instelling. Wij geloven in een no-nonsense aanpak en garanderen een hoogwaardige, kosteneffectieve en snelle oplossing.
 • Maatschappelijke Verantwoordelijkheid: VDC helpt de samenleving door de impact van stof- en geluidsoverlast op het milieu te beperken.
 • Partnership met Pentair: als het plaatselijke Pentair kantoor en vertegenwoordiger voor de merken Goyen en Mecair in België en Nederland, bieden wij topkwaliteit onderdelen voor stofafscheiders aan.
 • Op maat gemaakte oplossingen: samen met u engineeren we een oplossing die specifiek is afgestemd op uw industriële toepassing. U krijgt dus altijd een oplossing die perfect past bij uw unieke behoeften.
 • Jarenlange expertise: met 25 jaar ervaring in de branche hebben we de knowhow verzameld om elk stof- of geluidsprobleem effectief aan te pakke
 • Innovatieve technologieën: onze oplossingen voor filterreiniging maken gebruik van de nieuwste technologieën, gecombineerd met deskundig inzicht, om uw filterreinigingsproblemen op te lossen.

De voordelen van filtratieoplossingen op maat

Bij Verhoeven Dust Control begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bieden we filtratieoplossingen op maat die specifiek zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor een specifieke uitdaging of een volledig geïntegreerd filtratiesysteem, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.

In een wereld waar industriële efficiëntie en milieuverantwoordelijkheid hand in hand gaan, is het kiezen van de juiste partner voor industriële luchtfilters essentieel. 

Verhoeven Dust Control biedt niet alleen topkwaliteit filtratieoplossingen op maat maar ook de expertise en ervaring om uw bedrijf naar een schone toekomst te leiden. 

Maak vandaag nog de stap en kies voor een betere toekomst met Verhoeven Dust Control.